Castellano English
GUIA DOCENT
TREBALL FINAL DE GRAU
Coordinació:
José Serrano Casasola
Any acadèmic 2015-16
GUIA DOCENT: TREBALL FINAL DE GRAU 2015-16

Informació general de l'assignatura
DenominacióTREBALL FINAL DE GRAU
Codi100631
Semestre d'imparticióIndefinida
CaràcterObligatòria
Nombre de crèdits ECTS6
Crèdits teòrics0
Crèdits pràctics0
CoordinacióJosé Serrano Casasola
Horari de tutoria/llocA concretar
Departament/sMedicina Experimental
ModalitatPresencial
Informació important sobre tractament de dadesConsulteu aquest enllaç per a més informació.
Idioma/es d'imparticióCastellano/
Català
Anglés
Grau/MàsterGrau en Nutrició Humana i Dietètica
Horari de tutoria/llocA concretar
Adreça electrònica professor/a (s/es)jceserrano@mex.udl.cat
José Serrano Casasola
Informació complementària de l'assignatura

1. Introducció a l’assignatura i contextualització dins de l’ensenyament

El Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, indica que tots els ensenyaments oficials de grau conclouran amb l'elaboració i defensa d'un Treball Fi de Grau, que ha de formar part del pla d'estudis. El treball de fi de grau és de caràcter transversal i té com a objectiu que l'alumne comprenga una bona part dels continguts formatius de la titulació.

El Treball de Fi de Grau s'ha de fer de manera individual amb l'autorització d'un professor, ja sigui propi de la Universitat de Lleida o Extern a la mateixa que acrediti estar capacitat per a la tutorització del treball. L'elaboració el treball de Fi de Grau ha de fomentar i potenciar l'adquisició de competències transversals que es troben intrínsecament relacionades amb la formació d'un professional de la salut i facilitar que l'alumne:

2. Selecció del tema d'Investigació

El Grau de Nutrició Humana i Dietètica té com a objectiu general la formació de professions capacitats per al desenvolupament d'activitats orientades a la planificació de l'alimentació de persones concretes o grups, adequades a les necessitats fisiològiques i, si escau patològic, i d'acord amb els principis de protecció i promoció de la salut, prevenció de malalties i tractament dietètic-nutricional quan així es precisi. En aquest sentit es descriuen 6 àmbits d'actuació del professional de la nutrició, els quals es llisten a continuació:

3. Selecció de Tutor de Treball

Es poden seleccionar com a tutor(s) de treball qualsevol personal docent adscrit a la Universitat de Lleida i que realitzin treballs d'investigacions relacionats amb els àmbits d'estudi descrits prèviament. També es pot seleccionar com a tutor a Personal investigador extern a la Universitat de Lleida. Per a tal efecte, s'ha de presentar fotocòpia de DNI i Currículum Vitae. Aquesta informació serà inclosa a la base de dades de potencials tutors de Treball de Fi de Grau del Grau de Nutrició Humana i Dietètica.

En qualsevol dels dos tipus de tutories s'ha de presentar a la Coordinació del Grau de Nutrició Humana i Dietètica, la Sol·licitud d'Aprovació de Treball de Recerca degudament emplenada (Annex 1). Aquesta sol·licitud serà estudiada i aprovada per la Comissió d'Estudis del Grau de Nutrició, el qual realitzarà una reunió dins el període lectiu segons la data indicada en els horaris del Grau.

4. Elaboració i presentació dels treballs de recerca

Els treballs de recerca de caràcter científic divulgatiu han de ser presentats a la Coordinació del Grau de Nutrició Humana i Dietètica com a mínim 1 mes abans de la data de Convocatòria General per a la Defensa de Treball de Fi de Grau. Tots els treballs presentats hauran de seguir el següent esquema de formulació

Els treballs escrits s'han de presentar de forma presencial al coordinador de l'assignatura en format digital així com 3 còpies en paper (2 per a membres del tribunal i 1 per al coordinador de l'assignatura). Els treballs escrits que no passin la fase d'avaluació no seran defensats davant el tribunal i han de ser re-elaborats fins a la seva aprovació.

Es realitzaran dues convocatòries anuals per a la presentació i defensa de Treballs de Fi de Grau (juny i juliol). La comissió seleccionarà un tribunal ad hoc als temes de Treball de Fi de Grau presentats.

5. Avaluació

L'avaluació del Treball de Fi de Grau consta de 2 parts:

El treball escrit tindrà una ponderació del 50% de la nota final i serà avaluat per un professor adscrits al Treball de fi de Grau (Àrees de Nutrició Bàsica, Nutrició Clínica, Bromatologia i Tecnologia dels Aliments). Es realitzarà la següent ponderació a cada apartat

El tribunal d'avaluació de la Defensa del Treball de Fi de Grau constarà de 3 membres. Cada membre realitzarà una avaluació individual del treball presentat i la nota final serà la mitjana dels tres membres del tribunal. Es prendrà en compte els següents aspectes:

L'acta d'avaluació serà resolta i comunicada després de l'acte de defensa del treball de recerca.

 

PDF