![]() |
Coordinació: | ALCANTARA TADEO, ANTONIO |
Any acadèmic 2019-20 |
Denominació | PSICOPATOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ | ||||||||||||
Codi | 100627 | ||||||||||||
Semestre d'impartició | 1R Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA | ||||||||||||
Caràcter |
| ||||||||||||
Nombre de crèdits assignatura (ECTS) | 6 | ||||||||||||
Tipus d'activitat, crèdits i grups |
| ||||||||||||
Coordinació | ALCANTARA TADEO, ANTONIO | ||||||||||||
Departament/s | MEDICINA | ||||||||||||
Distribució càrrega docent entre la classe presencial i el treball autònom de l'estudiant | H Presencials 60
- Magistral 30 - Pràctica 15 - Seminari 15 H. No Presecials 90 | ||||||||||||
Idioma/es d'impartició | Català/castellà |
Professor/a (s/es) | Adreça electrònica professor/a (s/es) | Crèdits impartits pel professorat | Horari de tutoria/lloc |
ALCANTARA TADEO, ANTONIO | alcantara@medicina.udl.cat | 6 |
Avaluació.
Una prova final. (febrer)
Consta de dues parts:
- análisis d´un cas )genograma, análisis topográfic i análisis funcional.
- preguntes tipo test del contingut de la asignatura.
nota: la asistencia i participació activa puntuarán un 10% de la nota.