Castellano English
GUIA DOCENT
PSICOPATOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ
Coordinació:
ALCANTARA TADEO, ANTONIO
Any acadèmic 2019-20
GUIA DOCENT: PSICOPATOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ 2019-20

Informació general de l'assignatura
DenominacióPSICOPATOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ
Codi100627
Semestre d'impartició1R Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Caràcter
Grau/MàsterCursCaràcterModalitat
Grau en Nutrició Humana i Dietètica4OPTATIVAPresencial
Nombre de crèdits assignatura (ECTS)6
Tipus d'activitat, crèdits i grups
Tipus d'activitatPRACLINPRAULATEORIA
Nombre de crèdits1.51.53
Nombre de grups111
CoordinacióALCANTARA TADEO, ANTONIO
Departament/sMEDICINA
Distribució càrrega docent entre la classe presencial i el treball autònom de l'estudiantH Presencials 60
- Magistral 30
- Pràctica 15
- Seminari 15

H. No Presecials 90
Idioma/es d'imparticióCatalà/castellà
Professor/a (s/es)Adreça electrònica professor/a (s/es)Crèdits impartits pel professoratHorari de tutoria/lloc
ALCANTARA TADEO, ANTONIOalcantara@medicina.udl.cat6
Sistema d'avaluació

Avaluació.

Una prova final. (febrer)

Consta de dues parts:

- análisis d´un cas )genograma, análisis topográfic i análisis funcional.

- preguntes tipo test del contingut de la asignatura.

 

nota: la asistencia i participació activa puntuarán un 10% de la nota.

PDF