GUIA DOCENT
PRACTICUM
Coordinació:
Teresa Hernández Jover
M. Puy Rubio Ferraz
Any acadèmic 2014-15
GUIA DOCENT: PRACTICUM 2014-15

Informació general de l'assignatura
DenominacióPRACTICUM
Codi100622
Semestre d'imparticióAnual Avaluació Continuada
CaràcterObligatòria
Nombre de crèdits ECTS30
GrupsUn únic grup
Crèdits teòrics0
Crèdits pràctics0
CoordinacióTeresa Hernández Jover
M. Puy Rubio Ferraz
Horari de tutoria/llocEs fixaran previ acord amb les professores
Despatx de Nutrició de la Facultat de Medicina
Departament/sTecnologia d'Aliments- Facultad de Medicina
ModalitatPresencial
Informació important sobre tractament de dadesConsulteu aquest enllaç per a més informació.
Idioma/es d'imparticióCatalà
Horari de tutoria/llocEs fixaran previ acord amb les professores
Despatx de Nutrició de la Facultat de Medicina
Adreça electrònica professor/a (s/es)thernandez@coflleida.cat
teresa.hernandez@tecal.udl.cat
prubio@gss.scs.es
HERNANDEZ JOVER, TERESA
Mª PUY RUBIO FERRAZ
Informació complementària de l'assignatura

Té una càrrega docent de 30 ECTS, (750 hores de treball global de l’alumne). La seva modalitat és la de “realització de pràctiques per part dels alumnes a  empreses,  institucions sanitàries i d’altres tipus relacionades amb els aliments i/o amb la nutrició”. Aquest tipus de pràctiques que es portaran a terme en empreses i institucions  seran tutelades i controlades des de la universitat.

De les 750 hores dedicades al treball en les empreses/institucions, els alumnes hauran de realitzar dos tipus d’estades:


 

Objectius acadèmics de l'assignatura

Els objectius generals de l'assignatura són:

 

ensenyament de la titulació.

Eixos metodològics de l'assignatura

DISTRIBUCIÓ DELS ALUMNES

Tenint en compte els acords del grup que van promoure la titulació, es va determinar la adjudicació d'aquesta matèria al departament de Tecnologia d'Aliments, adscrit a l'Escola Tècnica Superior Agrària,  i al Departament de Medicina, adscrit a la Facultat de Medicina:

El Departament de Tecnologia d'Aliments s'encarregarà del  50% dels alumnes del practicum i el Departament de Medicina se n'encarregarà de l'altre 50%.      

Esquema de la distribució dels alumnes del practicum

 

50% dels alumnes matriculats

 

50% dels alumnes matriculats

 

 

Pràctiques en empreses o institucions relacionades amb els aliments

 

Pràctiques en empreses o institucions relacionades amb la nutrició clínica/comunitària

 

 

Responsable Departament de Tecnologia d’Aliments

 

Responsable Departament de Medicina

 

FORMA D'ACCÉS DELS ESTUDIANTS A LES ESTADES

L'assignació de les estades en empreses a cadascun del estudiants es farà per elecció dels alumnes. L'elecció de les diferents estades es farà en una sessió pública i en presència dels professors responsables i del coordinador de la titulació.

L'ordre dels alumnes per escollir les empreses/institucions estarà determinat per la puntuació obtinguda a les assignatures troncals i obligatòries. La puntuació obtinguda per cada alumne es calcularà a partir de la mitjana aritmètica que surt a partir de la suma de la nota de cadascuna de les assignatures cursades multiplicat pel nombre de crèdits ECTS.

REQUISITS

Per poder accedir a fer el practicum és requisit indispensable haver aprovat tots els crèdits de les 6 assignatures que estan íntimament relacionades amb el fet nutricional i els eixos fonamentals relacionades amb l’activitat professional de la titulació com són les següents:

 

Sistema d'avaluació

L’avaluació del Practicum es farà tenint en compte les següents consideracions:

  1. Informe- memòria  de l’alumne sobre l’estada ,on es valorarà:
    • Descripció de les activitats
    • Amplitud i qualitat de la redacció de l’informe
    • Valoració de la consecució del objectius docents
    • Avaluació de la utilitat professional de l’estada
    • Estructura del treball (Títol, Introducció, objectius, metodologia, conclusions, bibliografia)
  1. Exposició i defensa oral del informe- memòria  
PDF