Coordinació: | Teresa Hernández Jover M. Puy Rubio Ferraz |
Any acadèmic 2014-15 |
Denominació | PRACTICUM |
Codi | 100622 |
Semestre d'impartició | Anual Avaluació Continuada |
Caràcter | Obligatòria |
Nombre de crèdits ECTS | 30 |
Grups | Un únic grup |
Crèdits teòrics | 0 |
Crèdits pràctics | 0 |
Coordinació | Teresa Hernández Jover
M. Puy Rubio Ferraz |
Horari de tutoria/lloc | Es fixaran previ acord amb les professores
Despatx de Nutrició de la Facultat de Medicina |
Departament/s | Tecnologia d'Aliments- Facultad de Medicina |
Modalitat | Presencial |
Informació important sobre tractament de dades | Consulteu aquest enllaç per a més informació. |
Idioma/es d'impartició | Català |
Horari de tutoria/lloc | Es fixaran previ acord amb les professores
Despatx de Nutrició de la Facultat de Medicina |
Adreça electrònica professor/a (s/es) | thernandez@coflleida.cat
teresa.hernandez@tecal.udl.cat prubio@gss.scs.es |
Té una càrrega docent de 30 ECTS, (750 hores de treball global de l’alumne). La seva modalitat és la de “realització de pràctiques per part dels alumnes a empreses, institucions sanitàries i d’altres tipus relacionades amb els aliments i/o amb la nutrició”. Aquest tipus de pràctiques que es portaran a terme en empreses i institucions seran tutelades i controlades des de la universitat.
De les 750 hores dedicades al treball en les empreses/institucions, els alumnes hauran de realitzar dos tipus d’estades:
Els objectius generals de l'assignatura són:
ensenyament de la titulació.
DISTRIBUCIÓ DELS ALUMNES
Tenint en compte els acords del grup que van promoure la titulació, es va determinar la adjudicació d'aquesta matèria al departament de Tecnologia d'Aliments, adscrit a l'Escola Tècnica Superior Agrària, i al Departament de Medicina, adscrit a la Facultat de Medicina:
El Departament de Tecnologia d'Aliments s'encarregarà del 50% dels alumnes del practicum i el Departament de Medicina se n'encarregarà de l'altre 50%. |
---|
Esquema de la distribució dels alumnes del practicum |
|
50% dels alumnes matriculats |
50% dels alumnes matriculats
|
Pràctiques en empreses o institucions relacionades amb els aliments |
Pràctiques en empreses o institucions relacionades amb la nutrició clínica/comunitària
|
Responsable Departament de Tecnologia d’Aliments |
Responsable Departament de Medicina
|
FORMA D'ACCÉS DELS ESTUDIANTS A LES ESTADES
L'assignació de les estades en empreses a cadascun del estudiants es farà per elecció dels alumnes. L'elecció de les diferents estades es farà en una sessió pública i en presència dels professors responsables i del coordinador de la titulació.
L'ordre dels alumnes per escollir les empreses/institucions estarà determinat per la puntuació obtinguda a les assignatures troncals i obligatòries. La puntuació obtinguda per cada alumne es calcularà a partir de la mitjana aritmètica que surt a partir de la suma de la nota de cadascuna de les assignatures cursades multiplicat pel nombre de crèdits ECTS.
REQUISITS
Per poder accedir a fer el practicum és requisit indispensable haver aprovat tots els crèdits de les 6 assignatures que estan íntimament relacionades amb el fet nutricional i els eixos fonamentals relacionades amb l’activitat professional de la titulació com són les següents:
L’avaluació del Practicum es farà tenint en compte les següents consideracions: